torstai 23. toukokuuta 2013

Äitienpäivä

Kevät on aina ollut kiistatta lempivuodenaikani! Ehdottomasti! Ja miten hienoa, että muutenkin mahtava kevät sai uuden juhlapyhänkin, äitienpäivän. Äidin suu loksahti auki saamistaan lahjoista; Tiger of Swedenin mekosta ja Normann Copenhagenin isosta Tablo -pöydästä. Kyllä voisi äitienpäivä olla useamminkin vuodessa! Mitä ihanuuksia teidän muiden paketeista paljastui?




4 kommenttia:

  1. Lahjojahan on kiva saada mutta en oikein ymmärrä miksi miehet ostelevat vaimoilleen lahjoja äitienpäivänä, eiväthän ne vaimot ole heidän äitejään... Lapset sitten vanhempina askartelevat lahjoja jne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ystäväiseni, kaikki juhlikoot tyylillään. Henkilökohtaisesti koen tekeväni niin suuria ponnistuksia perheeni eteen, ettei kyse niinkään ole siitä kenen äiti olen, vaan siitä miten äitiyttä arvostetaan meidän perheessämme. Lahja itsessään on ihan yhtä arvokas, oli se sitten lapsen tekemä kortti tai design-tuote, ajatus taustalla on tärkein.

      Homma toimii isänpäivänä vastavuoroisesti. Minä leivon kyllä isänpäiväkakut ja hankin tarvittavat lahjukset. Onhan miehellä myös oma panoksensa siinä, että minäkään ylipäätän olen jonkun äiti.

      Poista