sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Design District Market@Vanha

Käytiin eilen pyörähtämässä Vanhan ylioppilastalon Design District Marketissa. Myyjäisissä oli mukana reilut 30 designkorttelin jäsentä, eli salin täydeltä suomalaista muotoilua. Tässä muutama kuolaus.

Poola Kataryna kaulakoru

Molla Mills virkatut korit

Rk Design leikkuulauta





8 kommenttia:

  1. Kiitos:) Se on myös minun ehdoton lempparini!

    VastaaPoista
  2. ostitko, vaiko jäikö vain kuolausasteelle ?

    VastaaPoista
  3. Koru tarttui kaulaani ja leikkuulauta sujahti pukinkonttiin. Sen sijaan nuo korit synnyttivät ajatuksen, että pitäiskö kaivaa virkkuukoukku esille...

    VastaaPoista
  4. Ihanaa, että bongasit korit! :) Niitä saa meiltä Palonista, ja niiden suunnittelija ja tekijä Molla Mills järjestää täällä myös yhden illan iltakursseja, joilla korin saa tehdä itse ja ohjeenkin saa mukaan (kurssin hinta 19€ sis. materiaalit). Tämän vuoden kiponvirkkuukurssit ovat jo täynnä, mutta ensi vuonna taas jatketaan uusilla kursseilla. Kaikki Palonin kurssit löytyvät meidän fb-sivuilta, www.facebook.com/paloni.fi

    VastaaPoista
  5. Minna, bongasinkin kurssinne viikonloppuna ja tein saman huomion, että täynnä ovat. Kannustan teitä järjestämään niitä lisää! Otan osaa tositositosi mielelläni!

    VastaaPoista
  6. Mäkin haaveilen noista virkatuista koreista sekä niiden tekemisen opettelusta. Yksi tuttava oli tehnyt tuolla tyylillä lelukorin, joka näytti hauskalta. Vaikka onhan noille paljon muutakin käyttöä!

    VastaaPoista