keskiviikko 14. marraskuuta 2012

My precious

Olen todella ihastunut kotimaiseen Aarrekidiin. Mallisto vakuuttaa kausi toisensa jälkeen. Kuosit erottuvat edukseen ja värit ovat hillittyjä. Firma panostaa paitsi kotimaiseen työhön, myös ekologisuuteen ja lapsiin. Rehellisyyden nimissä mainittakoon, että Aarrekidin tuotteet tekevät lompakkoon hieman turhan suuren loven ja vaatteiden värit eivät kestä pesua ehkä ihan niin hyvin kuin odottaisi, mutta lapsi ainakin on puettu kauniisti.

En tiedä oletteko muut panneet merkille, mutta vauvoille on huomattavan vaikeaa löytää mustia vaatteita. Mennä viikolla kävin Helsingin keskustassa 15:sta eri lastenvaateliikkeessä ennen kuin löysin tavalliset mustat sukkahousut. Tässäpä oiva markkinarako jollekin yritteliäälle persoonalle.



Aarrekid

Aarrekid

Aarrekid





6 kommenttia:

  1. Hauskoja kuvia mustista vaatteista! Ei ole tosiaan helppo löytää sellaisia lapsille. Mistäköhän tuo johtuu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaa-a, tiedä häntä. Ehkä olemme tottuneet ajatukseen, että lapset tulee pukea värikkäästi. Olen itse hieman tylsä pukeutuja ja nautin kun lapselle voi laittaa samanaikaisesti päälle kaikki sateenkaaren värit ja riemunkirjavat kuosit. Toisaalta silmäni lepää myös yllä nähdyissä Aarrekidin vaatteissa. Uudet mustat sukkahousut ja nuo bodyt on meillä käytössä jatkuvasti.

      Poista
  2. Lapsien kehityksen kannalta on värit kyllä tarpeen . vauvat pitävät lämpimistä väreistä, punainen, keltainen oranssi. Ehkäpä siinä myös syynä että vaatteetkin ovat värillisiä.

    VastaaPoista
  3. Kuullostaa ihan loogiselta. Mutta toisaalta jos ympäristö muutoin on värikäs, ei vaatteiden ehkä aina tarvitse olla niin väririkkaita. Ja toisaalta, eihän ne vauvat itse näe minkä värinen pipo niillä on päässä :)

    VastaaPoista
  4. Hei, mistä löytyi sukkikset? Isommille lapsille olen löytänyt henkkamaukan valikoimista pöksyt, mutta vauvalta uupuu...ja tarve olisi, tietenkin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Hanna, mustat Bogi-merkkiset sukkikset löytyi yllätysyllätys Stockalta.

      Poista