lauantai 17. marraskuuta 2012

Puhtaat valkeat lakanat

Vaihdoin tuossa juuri lauantai-illan iloksi lakanat (!) ja tulin siihen tulokseen, että uudet pitäisi saada. Tässä top3, kaikki aika eri tyylisiä. Taas ollaan vaikeiden päätösten äärellä.

Jälleen kerran Marimekko olisi yksi erittäin varteenotettava vaihtoehto. Juteltiin juurikin eilen äitini (!) kanssa, että Marimekolla menee nyt lujaa. Syksyn uutuudet kiinnostavat - niin tuotteet, suunnittelijat kuin verkkokauppakin. Uusia myymälöitä aukeaa maailmalle kuin sieniä sateella ja unelmien Shanghaissakin Marimekko loistaa.

Marimekko
Toinen ikisuosikkini on tanskalainen designtalo Hay. Suunnittelijakaksikko Scholten & Baijingin Colour Block ja Minimal vuodevaatteet saavat kiitosta rohkeasta värien käytöstä ja tyylikkyydestään. Tämäkin ihana pussilakana on kuviollinen yhdeltä ja sitruunankeltainen toiselta puolelta. Like! Ovat muuten Finnish Design Shopissa juuri nyt tarjouksessa...

Hay
Viimeisenä hieman yllättäen kotimaisen Nanson syksyn uutuustuote. Nansolta on jotenkin aina puuttunut se jokin ja siksi yritys ei aivan yllä kotimaisten huippumerkkien tasolle. Willow -pussilakana kuitenkin miellyttää; tuttu ja turvallinen musta ja ripaus raikasta vihreää. Miksei?
Nanso



2 kommenttia:

  1. Marimekolla on ihania pussilakanoita ja niiden laatu on myös kohdillaan. Mä tein kerran pussilakanat itse, kun ei löytynyt mieleistä. Tuhoon tuomittu ja kallis projekti, mutta hienot tuli.

    VastaaPoista
  2. Oi mitä aktiivisuutta! Itselläni on ompelutaidot sitä luokkaa, että jätän ne puuhat suosiolla toisille ja hankin omat lakanani kaupasta...

    VastaaPoista