tiistai 16. lokakuuta 2012

Huone

Muutama vuosi sitten bongasin jostain sisustuslehdestä Ulla Koskisen Lato -kodin. Muistan katsoneeni kuvia haltioituneena ja miettineeni, etten eläissäni ole nähnyt upeampaa kotia. Terkkuja vaan Ullalle. Talo itsessään oli jo niin uskomaton, sisustusvalinnoista nyt puhumattakaan. Ullan Adean sohvasta mietin, että jos en voi saada Latoa, niin tuon sohvan minä ainakin saan. Ja näin ollen olohuoneemme sisustus alkoi kasvaa tämän sohvan ympärille.



Seppo Kohon Octo -valaisin on hankittu veronpalautuksilla ja on ensimmäinen designhankintani. Varaxin musta Lepakkotuoli sen sijaan on äitini ensimmäinen huonekalu. Suoraan 60-luvulta. 


Mifukon Kiondo korit ovat heikkouteni. Mifukon tuotteet suunnitellaan suomalaisten muotoilijoiden toimesta ja ne toteutetaan Keniassa paikallisten käsityöläisten voimin. 




Muovon ihana lattiatyyny on kirppislöytö, joka osoittautui vasta kotona koiranpediksi. Kirjahyllyn virkaa toimittaa vanha postin jakeluhylly. Hyllyn takapuolella on liimattuna tarroja, jotka ovat helpottaneet postinjakajan työtä. Millaistakohan postia on aikoinaan saanut "Sudet"?








2 kommenttia:

  1. Aivan ihana Totoro-pehmo!!! :D Mistä noita saa??

    VastaaPoista
  2. Kiitos, se on meidänkin ehdoton suosikkimme! Totoro on poikani kummitädin tuliainen hänelle Japanista. Helsingissä Japaniliikkeet Kampissa ja Töölössä saattavat voida auttaa asiassa?

    VastaaPoista