tiistai 9. lokakuuta 2012

Vessa, vesiposti, keittokomero ja huone


Tiedäthän sen tunteen kun isket silmäsi johonkin kiinnostavaan? Et raaski hankkia sitä heti, sillä haluat olla varma, makustella rauhassa, miettiä minkä kanssa se sopii, säästää rahaa, vertailla vaihtoehtoja, etsiä tietoa, taivutella kanssaeläjäsi himoitsemaan samaa. Se on ihana, upea, aivan mahtava. Ja sinun on saatava se!



Tästä tunteesta minä tiedän hitusen jotakin. Toteutimme nimittäin mieheni kanssa alkuvuodesta asunnollemme massiivisen remontin ihan omin voimin. Uusimme asunnossa lähes tulkoon kaiken, tavoitteenamme luoda sellainen koti, jossa viihdymme. Luovuimme kaikesta turhasta ja vannotimme kiven kovaa toisillemme, että tästä edes hankimme vain kauniita asioita. Niitä, joita oikeasti kotiimme haluamme. Ja voi pojat, että olen sen koommin kauppoja kierrellyt, sisustuslehtiä selaillut ja nettiä kolunnut. Sisustamisesta muotoutui nopeasti rakas harrastus ja niistä kauniista asioista todellinen intohimo. Nyt haluan esitellä aikaansaannoksiamme, jakaa kanssanne kiinnostavat löydöt sekä kysyä mielipiteitä. Innostutaan ja inspiroidutaan yhdessä. 


Tämäkin on pitkäaikaisen haaveilun, mietiskelyn, puntaroinnin ja epäröinnin tulos. Tästä se alkaa, oma blogi. Jippijaijee!

Ps. Luft on saksaa ja tarkoittaa ilmaa, henkeä ja tilaa. Sanassa on kivasti nostetta ja se suhisee hauskasti suussa. Vaikken itse puhu sanaakaan saksaa, on Luft kaikkea sitä, millainen minun unelmieni kodin tulisi olla. 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti