sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Tuolileikki

Ei ei, nyt ei leikitä ankeita hääleikkejä, vaan mietitään keittiöntuoleja. Nykyiset tuolimme ovat aikoinaan ostettu Stockmannin Hulluilta päiviltä. Hieman hulluksi meni myös ostaja, nimittäin tein uskomattoman urotyön kantamalla kaikki neljä tuolia samalta istumalta kotiin. Yksin. Ja haluaisin vielä huomauttaa, että meillä ei siis ole autoa. Tuolit ovat palvelleet hyvin, mutta lottovoittoa odotellessa haaveilen toki myös uusista tuoleista.

Tällä hetkellä ehdottomat lempparini ovat Ilmari Tapiovaaran Domus-tuolit. Vitran DSW on kestosuosikki, Mademoiselle-tuoli puolestaan yllätysveto. Artekin Tuoli69 olisi tietty myös ihan varteenotettava vaihtoehto.
Domus/Artek
DSW/Vitra

Mademoiselle/Artek
Tuoli69/Artek
Tolixin värikkäät tuolit sekä Hayn ihastuttava Hee sopisi ehkä parhaiten meillä parvekkeelle, mutta olisivat myös kodin piristävä väriläiskä.
Tolix
Hee/Hay





4 kommenttia:

  1. Domus-tuoli on mun suosikki. Klassinen ja kaunis ja lisäksi mukava istua. Tuoli-ideoita lisää yliopistolla järjestetyssä näyttelyssä http://blogs.helsinki.fi/wdc-2012/yliopisto-istuu/

    VastaaPoista
  2. Oi, kiitos vinkistä! Täytyy tutustua ensitilassa!

    VastaaPoista
  3. Tuolit ovat tärkeitä sisustuselementtejä. Itselleni ostin kirjastohuoneeseeni Kukkapuron Karuselli-tuolin mustavalkoisena. On myös mukava istua.

    VastaaPoista
  4. Aivan fantastinen valinta ja todellinen klassikko! Kukkapuro suunnitteli ko. tuolin jo vuonna 1964!

    VastaaPoista